Diensten

Ons doel.

Ons doel is om uw feest of evenement tot een succes te maken. Hiervoor hebben wij verschillende materialen in huis. Groot of klein, binnen of buiten. Wij komen met de juiste idee├źn voor een geslaagd feest of evenement.

Drive - In Show.

MD Events Roosendaal is ook te boeken als Drive- In Show. Voor een bruiloft, verjaardag of evenement. Wij hebben diverse shows tot onze beschikking. Groot of klein, met of zonder DJ. Alles naar uw wens.

Licht en Geluid.

Bij MD Events Roosendaal kunt u ook licht en geluid huren voor uw feest of evenement. Denk hierbij aan een kleine licht set tot aan een complete geluidsset. Dit alles wordt voor u opgebouwd en aangesloten. Tevens hebben wij ook kleine geluidssetjes tot onze beschikking die u eenvoudig met uw eigen laptop, tablet of telefoon kunt bedienen. Dit is ideaal voor de kleinere feestjes waar geen groot geschut voor nodig is.

Artiesten.

MD Events Roosendaal heeft ook diverse artiesten tot hun beschikking. Deze kunnen eventueel in combinatie met de MD Events Drive- in Show worden geboekt. Dit kan ook meehelpen om uw feest of evenement nog mooier te maken! Tevens verzorgen wij ook het geluid van een artiest. Hierbij maken wij gebruik van merken oa. Shure, Soundcraft, Pioneer en Sennheiser.

Partyverhuur.

Om uw feest of evenement helemaal compleet te maken beschikken wij ook over diverse tenten van 3x6m. Ook hebben wij diverse statafels tot onze beschikking.